Volledig scherm
PREMIUM
Gijs Burgers van Arneym aan de Jansplaats toont zijn variant op de pinxtos uit Spanje. ,,Die kleine plakjes stokbrood in sandwichvorm die je na afloop met de prikkers in de hand afrekent. Ik heb daar een eigen variant op bedacht met broodjes.” © Rolf Hensel

Lunch buiten de deur is een hit in Arnhem, maar het moet wél in een half uurtje zijn gepiept

ARNHEM - Lunchen buiten de deur is booming in het stadshart van Arnhem. In de pauze van het werk, tussen het winkelen door of tijdens een dagje uit. Soms hebben zonovergoten terrassen iets weg van Zuid-Europa. 

In de tweede week van juni wordt het aanbod verder uitgebreid.

De succesvolle keten BackWerk opent dan de deuren op de hoek van de Looierstraat en de Roggestraat. Daarnaast pakken ook andere ondernemers uit met catering en bezorging. ‘Lunch To Go’ is helemaal in. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.