Maartje van der Molen voor de lift van station Arnhem-Zuid die sinds 2 april defect is.
Volledig scherm
PREMIUM
Maartje van der Molen voor de lift van station Arnhem-Zuid die sinds 2 april defect is. © Gerard Burgers

Maartje (13) staat dagelijks voor de defecte lift van station Arnhem-Zuid: ‘Rolstoel is te zwaar om mee te nemen’

ARNHEM - Treinreizigers die slecht ter been zijn, moeten al maanden halsbrekende toeren uithalen om van het perron van station Arnhem-Zuid op de begane grond te komen. De lift is al bijna vier maanden buiten gebruik. Ook in Dieren en Elst haperen stationsliften regelmatig.

6 reacties

 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Het is natuurlijk schande dat zo'n lift vaak en zo lang buiten werking is maar lieve Maartje vanaf station Arnhem Centraal gaan toch zg. trolley's en andere bussen naar Schuitgraaf en die hebben gelegenheid in de bussen voor rolstoelen? Maar ja ik ga vaak met de bus maar die worden (bijna) nooit door (elektrische) rolstoelers gebruikt, waarom ? pfff een raadsel.
 • Niek Deurloo

  2 maanden geleden
  Ik heb ook wel eens gebeld dat een lift kapot was, en toen kreeg ik de kritiek dat ik zelfstandig deed reizen, en tja dan kan je wel eens ergens vast staan, was de boodschap.
 • Dirk Zaal

  2 maanden geleden
  dirk zaal wat dacht je van wolfheze is geen afrit of een lift sta je daar op het perron door reizen naar ede/ Wageningen trein pakken naar Arnhem heb je de pech stopt hij weer op perron 2 door rijden naar Arnhem en dan sta je daar met het bellen van ns mobiliteit voorkom je dit en staat er een taxi voor je klaar maar dit staat nergens vermeld of aan gegeven moet je zelf ondervinden daarom ns mobiliteit en de anwb zijn mijn vrienden komt altijd thuis en op mij bestemming
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Nu het de krant haalt zal het binnenkort opgelost zijn!?
 • Anoushka Daamen

  2 maanden geleden
  In een land/gemeente met zoveel zelf ingenomen waarden zijn de verantwoordelijke nog te beroerd om een lift aan de praat te houden. Je zou maar een slachtoffer zijn...

Arnhem e.o.