Politie-inval in een restaurant en café in Malburgen in Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
Politie-inval in een restaurant en café in Malburgen in Arnhem © Rolf Hensel

Malburgen schrikt van grote politie-actie in restaurant en café: ‘Binnen zaten een vrouw en kind te eten. Die zijn nog aan het trillen’

ARNHEM - De bewoners rond de Distellaan in Malburgen-Oost in Arnhem zijn donderdagavond rond acht uur hevig geschrokken van een grote politie-actie met tientallen agenten. Doelwit van de actie waren een restaurant en een café. Mogelijk heeft de politie twee tot drie verdachten gearresteerd.

30 reacties

 • Steve

  3 jaar geleden
  Goed gezegd JW. 
 • bart

  3 jaar geleden
  Machtsvertoon,meer niet,lekker mensen pesten die  werken voor gezin en de hand niet willen ophouden,vooral van buitenlandse komaf,[en dan nog doen alsof ze niet profileren]ik als Nederlander zie het met lede ogen aan,dat dit een politiestaat aan het worden ,in elke talkshow zit tegenwoordig een agent,die hebben het zo zwaar??laten ze maar eens slachtoffers van politiegeweld uitnodigen,dan zien we hoe politie te werk gaat.
 • Willem

  3 jaar geleden
  Je kunt er heerlijk eten ,goede bediening, lekkere vis  . Wederom nachtvertoon kijk maar wat gisteren in Den Haag gebeurd is  , bij een demonstratie waar ouderen vrouwen in elkaar gemept werden , door o.a. undercover agenten. ik las witwassen ,want doet het Kabinet dan belangenverstrengelingen over de vaccins......zakken vullen.
 • Ik Ben het

  3 jaar geleden
  Daarvoor kan slachtofferhulp ingeschakeld worden. Het is alleen een les voor oa dat kind om in de toekomst geen criminele activiteiten uit te voeren.
 • Ik Ben het

  3 jaar geleden
  Dan word er in ieder geval belasting betaald, waar anders jij en ik voor op kunnen draaien