Volledig scherm
Still uit de video van de mishandeling. © DG

Man (41) duwt jongen omver in Arnhemse supermarkt, hij is een dag later aangehouden

ARNHEM - Een 41-jarige man is opgepakt voor het omver duwen van een jongen in een supermarkt van Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in Arnhem. Dat gebeurde dinsdagmiddag, de man is woensdag thuis aangehouden, zegt een politiewoordvoerder.

De man is verhoord, hij wordt verdacht van mishandeling. 

Beelden van het incident worden sinds woensdag gedeeld op sociale media. Te zien is hoe een man in een rood t-shirt een jongen, vermoedelijk gehandicapt, omver duwt. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. De politie kan niets melden over de aanleiding van de mishandeling.

Albert Heijn onderzoekt hoe het kan dat de beelden online staan, zegt een woordvoerder in de winkel aan de Velperbuitensingel. ,,Hier zijn wij niet blij mee.’’ Een perswoordvoerder van Albert Heijn in Zaandam laat weten dat de beelden aan de politie zijn gegeven. Dat de beelden online staan, is ‘niet de bedoeling’. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.