Beeld van de Posbank.
Volledig scherm
Beeld van de Posbank. © Rolf Hensel

Man beroofd tijdens seksdate op Posbank

RHEDEN - Een man die vrijdagavond tussen half tien en elf dacht een seksdate op de Posbank bij Rheden te hebben is in plaats daarvan beroofd en bedreigd. Hij had volgens de politie via een chatsite afgesproken met een meisje, maar trof op de afgesproken plek twee mannen. 

Het slachtoffer had vrijdag een afspraak gemaakt met een meisje. Toen hij die avond de Posbank op reed kreeg hij een bericht op zijn telefoon dat hij naar een parkeerplaats moest komen. Vanaf die plek liep hij het bos en werd hij tegen de grond gewerkt door twee mannen die hem met een vuurwapen bedreigden.

Autosleutel

De daders beroofden de man van spullen, waaronder zijn autosleutel, waardoor hij niet met zijn auto naar huis kon. De daders gingen er met hun eigen auto vandoor. De man heeft geen duidelijk signalement van zijn belagers kunnen geven.

 Zaterdagmorgen zagen agenten het slachtoffer naar zijn autosleutels zoeken. De recherche heeft deze beroving en bedreiging in onderzoek. Niet alleen worden er getuigen gevraagd die tussen half tien en elf op de Posbank een auto hebben zien rijden, maar de politie doet vraagt ook of eventuele andere slachtoffers zich willen melden. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.