Volledig scherm
Op de Johan de Wittlaan in Arnhem werd een man neergestoken. © Foto Roland Heitink.

Man gewond bij steekpartij in Arnhem, twee verdachten aangehouden

UpdateARNHEM - Bij een steekpartij op de Johan de Wittlaan in Arnhem is dinsdag even na 11.00 uur een man gewond geraakt. Rond 13.30 uur meldde de politie daarvoor twee verdachten te hebben aangehouden aan de Massenweg in Rheden. Het gaat om een 31-jarige man uit Rheden en een 23-jarige Arnhemmer.

Het slachtoffer kwam volgens een getuige gewond de Johan de Wittlaan oplopen en ging op het terras van broodjeszaak DecoLuxe zitten. De getuige zag nog twee mannen de hoek van de Statenlaan om komen rennen maar er daarna ook snel weer vandoor gaan, terug de Statenlaan in. Met een theedoek heeft de getuige daarna de steekwond bij het slachtoffer dichtgedrukt.

De politie heeft direct de plaats van het incident en een ondergrondse container voor restafval aan de Statenlaan afgezet met politielint. Mogelijk ligt in de container bewijsmateriaal. Dat is onderzocht. Ook is in een putje gezocht naar mogelijk het steekwapen.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en daarna ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend.

De plaats van het incident is inmiddels door de politie weer vrijgegeven. De politie zoekt getuigen van de steekpartij.

Volledig scherm
© DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.