Man met mes gestoken in café, dader is voortvluchtig

videoARNHEM – In café Bar41 in de Arnhemse Varkensstraat is afgelopen nacht een man neergestoken. De dader is nog voortvluchtig.

Het steekincident in het centrum van Arnhem vond plaats rond 03.50 uur. Het slachtoffer zou volgens de politie zijn gestoken in het café, waarna hij het pand verliet en in de richting van de nachtwinkel aan de Rijnstraat liep. Daar kwamen de hulpdiensten snel aan om de man bij te staan. 

Het slachtoffer is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe de man eraan toe is. De aanleiding van het incident is nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart om daar achter te komen en uiteindelijk ook de dader op te sporen.

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Volledig scherm
In Arnhem werd in het uitgaansleven een man neergestoken. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Met het Songfestival kan Arnhem 75 jaar vrijheid vieren, zegt Marcouch bij ‘Pauw’

    Met het Songfesti­val kan Arnhem 75 jaar vrijheid vieren, zegt Marcouch bij ‘Pauw’

    ARNHEM - Het Eurovisie Songfestival naar Arnhem halen zou een mooie manier zijn om 75 jaar vrijheid te vieren, vindt burgemeester Ahmed Marcouch. ,,Arnhem is de culturele hoofdstad van Nederland’’, zei hij maandagavond in de talkshow van Jeroen Pauw. ,,Bekend van de Slag om Arnhem. We vieren dit jaar 75 jaar na de Slag. Dat ging om de bevrijding van Europa. Wat is er nou mooier om de vrijheid te vieren door het Songfestival in de regio Arnhem-Nijmegen te organiseren?’’

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.