Manouk van Dijk in de Janssstraat in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Manouk van Dijk in de Janssstraat in Arnhem. © Gerard Burgers

Manouk woont in de Arnhemse binnenstad: ‘Het al maanden stil, alleen de straatmuzikant speelt onverstoorbaar door’

OverburenDirect uitzicht op de overburen? Dat levert gewild of ongewild een inkijkje op in hun wereld. Elke week spreken we iemand met bijzondere buren. Deze week: Manouk van Dijk (26) woont hartje binnenstad (Jansstraat) in Arnhem. Nu alle winkels, cafés en restaurants dicht zijn is het er stiller dan ooit. 

2 reacties

 • Leen

  1 maand geleden
  Leer eens te genieten van de rust zou ik zeggen nu het kan. De herrie komt straks heus wel weer terug en dan moet je daar ook weer aan wennen maar weet je wel wat rust voor je opleverde. Succes
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Hier dus een uitzondering wat betreft straat muzikanten , komt vast omdat veel winkels gesloten zijn , maar over het algemeen heeft winkelend publiek en winkeliers zelf de buik vol van al dat straatgejengel voor hun deur , met steeds weer de hele dag door de zelfde liedjes , omdat ze vaak niets anders kunnen , en opdringerig om geld vragen , het is in sommige plaatsen gewoon een plaag..! Manouk vind het dus wel leuk...dus...alle straatjengelaars ! op naar Arnhem ! naar Manouk...!
 1. Politie grijpt in bij demonstraties van halfnaakte klimaatactivisten in diverse steden

  Politie grijpt in bij protest halfnaakte klimaatde­mon­stran­ten; zaterdag demonstra­tie in Arnhem

  De politie heeft in verschillende steden ingegrepen bij demonstraties van klimaatactivisten van Extinction Rebellion. De Utrechtse politie heeft zo’n honderd klimaatactivisten gearresteerd. In Amsterdam blokkeerden zo’n tachtig activisten, van wie sommigen halfnaakt, een metrobaan en autoweg. Ongeveer twintig van hen wilden niet vertrekken, zij zijn weggevoerd en aan de rand van de stad gedropt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Arnhem e.o.