Manuel heeft 63 doodshoofden op zijn lijf: ‘Negen van de tien kroegen kom ik niet in’

Mijn tattoo en ikIn de serie Mijn Tattoo en Ik vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Manuel Montes (30). ,,Negen van de tien kroegen kom ik niet in.”

13 reacties

 • Kraken

  3 maanden geleden
  Ik snap het heel goed hoor maar eigenlijk is het discriminatie dat hij 9 van de 10 kroegen niet inkomt.
 • StefanWijkamp

  3 maanden geleden
  Een tattoo is iets persoonlijks en niet om andere te provoceren .Wat een geklets over "manier van communiceren met anderen ". Het enige wat telt is dat je het zelf mooi vindt . Trek je niet te veel aan van wat anderen van je vinden . Wat ze vinden mogen ze houden .
 • Ook

  3 maanden geleden
  Weer zo'n typisch vooroordeel van jou Patries dat iemand die toevallig niet jouw mening is toegedaan daarom maar iemand is die zelf een vooroordeel heeft.Jij kent Hennie Brouwer niet en veroordeelt deze enkel en alleen op grond van deze posting, dat noem ik nu een vooroordeel!
 • PBM

  3 maanden geleden
  De 'moderne' mens besteed inderdaad (te)veel aandacht aan de buitenkant...en daar is zeker wat mis mee. Expressie is super, maar kleding kun je wegdoen en is meestal een stuk goedkoper, Tattoos niet. Wanneer ik geconfronteerd wordt met Tattoos van doodskoppen, wapens, nazi-symbolen enz. dan gaat het niet meer om een vooroordeel, wanneer ik deze persoon liever niet wil zien. Het is een bewust gekozen confrontatie door iemand die weet dat je daar ook mee kunt shockeren. Hoe achterlijk kun je zijn om dat op je huid te doen. Trek dan liever kleding aan met dat geklieder als je dat perse wil.
 • PBM

  3 maanden geleden
  Naja…… tatoo’ is een vorm van expressie waarmee je ook communiceert met je omgeving. De lading van de Tatoo kan positief/netraal , maar ook negatief zijn. Doodskoppen, nazi-symbolen, wapens… ga zo maar door. Heel terecht, dat wanneer dat jouw taal of boodschap is, dat je geweigerd kan worden. Ongeacht of je een lief jongetje of meisje bent. Dat heeft niets met vooroordeel te maken. Sommige Tatoos kunnen mooi zijn, maar wanneer iemand zich zo vol laat 'kliederen' zegt dat wel degelijk iets over de persoon zelf. Zeker wanneer het shockeert.
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  2

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Arnhem e.o.