Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marcouch heeft de aanpak van woonoverlast hoog op de prioriteitenlijst staan. Als huurder van een woning heb je een contract dat voorschrijft dat je tijdig de huur betaalt, maar dat je je gedraagt, hoort daar ook bij.'' © Erik van 't Hullenaar

Marcouch belooft betere aanpak woonoverlast in Arnhem

ARNHEM - Arnhemmers die hardnekkige overlast van anderen ondervinden, moeten zich de komende jaren in de aanpak daarvan meer gesteund voelen door de overheid en instanties. Er zijn maatregelen mogelijk en er komen mogelijkheden bij.

Dat zegt burgemeester Ahmed Marchouch in reactie op de enquête naar woonoverlast die dagblad de Gelderlander hield onder Arnhemmers. 

Een van de opvallende bevindingen is dat een meerderheid van de burgers zich machteloos voelt in de strijd ertegen en dat gemeente, politie, huurbaas of wijkteam naar hun mening geen of te weinig actie ondernemen naar aanleiding van hun klachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vloek op 100.000 euro-toernooi Boy Boy Martin
    PREMIUM

    Vloek op 100.000 eu­ro-toer­nooi Boy Boy Martin

    ARNHEM - Er lijkt een vloek te rusten op het Final 8-kickbokstoernooi waar Boy Boy Martin zaterdag in Almere zou knokken om de hoofdprijs van 100.000 euro. In eerste instantie was de Arnhemse kickbokser niet gekwalificeerd voor het toernooi, toen toch wel, toen werd de oorspronkelijke datum 13 mei veranderd in komende zaterdag. En nu heeft Martin in de laatste week moeten afhaken met een geblesseerde schouder. Daarmee is zijn kans op het grote geldbedrag en de titel van de World Fighting League (WFL) verkeken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.