Burgemeester Marcouch heeft de aanpak van woonoverlast hoog op de prioriteitenlijst staan. Als huurder van een woning heb je een contract dat voorschrijft dat je tijdig de huur betaalt, maar dat je je gedraagt, hoort daar ook bij.''
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marcouch heeft de aanpak van woonoverlast hoog op de prioriteitenlijst staan. Als huurder van een woning heb je een contract dat voorschrijft dat je tijdig de huur betaalt, maar dat je je gedraagt, hoort daar ook bij.'' © Erik van 't Hullenaar

Marcouch belooft betere aanpak woonoverlast in Arnhem

ARNHEM - Arnhemmers die hardnekkige overlast van anderen ondervinden, moeten zich de komende jaren in de aanpak daarvan meer gesteund voelen door de overheid en instanties. Er zijn maatregelen mogelijk en er komen mogelijkheden bij.

Dat zegt burgemeester Ahmed Marchouch in reactie op de enquête naar woonoverlast die dagblad de Gelderlander hield onder Arnhemmers. 

Een van de opvallende bevindingen is dat een meerderheid van de burgers zich machteloos voelt in de strijd ertegen en dat gemeente, politie, huurbaas of wijkteam naar hun mening geen of te weinig actie ondernemen naar aanleiding van hun klachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.