Burgemeester Marcouch heeft de aanpak van woonoverlast hoog op de prioriteitenlijst staan. Als huurder van een woning heb je een contract dat voorschrijft dat je tijdig de huur betaalt, maar dat je je gedraagt, hoort daar ook bij.''
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marcouch heeft de aanpak van woonoverlast hoog op de prioriteitenlijst staan. Als huurder van een woning heb je een contract dat voorschrijft dat je tijdig de huur betaalt, maar dat je je gedraagt, hoort daar ook bij.'' © Erik van 't Hullenaar

Marcouch belooft betere aanpak woonoverlast in Arnhem

ARNHEM - Arnhemmers die hardnekkige overlast van anderen ondervinden, moeten zich de komende jaren in de aanpak daarvan meer gesteund voelen door de overheid en instanties. Er zijn maatregelen mogelijk en er komen mogelijkheden bij.

12 reacties

 • Kakel

  3 jaar geleden
  Voor de gemeente is vijf jaar kennelijk niet lang. Daar kunnen we elkaar de hand schudden. Doorgaan is mijn motto. Op de foto zit marcouch al op de fiets en moet hij een keer voor de deur staan.
 • Patty

  3 jaar geleden
  Vreemd wij kregen een burenruzie en zij presteerde het om 200 anonieme klachten over ons te sturen naar Vhv in een maand tijd waardoor er een onderzoek werd ingesteld.Dus zal zeggen bombardeer ze met klachten want zelfs anonieme klachten neemt zeker 1 woonconsulente erg serieus!Dus ligt eraan welke er voor jouw wijk de ruzies mag oplossen  
 • Rob Kerner

  3 jaar geleden
  Ik wil graag een gesprek met Marcouch over de terreur die pas 5 jaar gaande is hier. Tot nu toe geeft de gemeente niet thuis. Hopelijk veranderd dat snel!! Hierbij nodig ik Burgermeester Marcouch van harte uit om eens bij mij thuis te komen om de situatie te bekijken en te bespreken. Dit bij voorkeur eerst in de middag, en later eens in de avond en of nacht uren. Niet tijdens de schoolvakanties, dan gebeurt er niets.
 • jetske

  3 jaar geleden
  Als burgers zich melden met een overlast verhaal, dan is de gemeente moeilijk te bereiken, namelijk je moet van tevoren telefonisch afspraak maken en die gemeente telefoon is ook nog eens moeilijk te bereiken door onder andere door hoge belkosten, wachttijd, doorschakelen, keuze menu enzovoorts.....wil gemeente burgers horen, zorg dan voor betere toegang naar de gemeente ambtenaren, laat afspraak maken via telefoon vallen als het om overlast klachten gaat, zorg dat men zo naar binnen kan lopen voor een overlast gesprek.
 • Nescio

  3 jaar geleden
  Ik hoop dat de verantwoordelijken bij Volkshuisvesting dit ook lezen. Bij mij is er al 10(!) jaar overlast van 1 bewoner, maar VHV zegt doodleuk dat er geen klachten bekend zijn. Over dat meldpunt heb ik ze ook niet gehoord. Volgens VHV kunnen ze weinig/niets doen. Als ik dit artikel lees, is er volgens de burgemeester wél wat mogelijk. Als SOCIALE woningbouwvereniging heb je méér taken als alleen de huurpenningen opstrijken. Stop alstublieft met alle problematische huurders bij elkaar te stoppen!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark

Arnhem e.o.