Burgemeester Ahmed Marcouch. Foto: ANP
Volledig scherm
Burgemeester Ahmed Marcouch. Foto: ANP © ANP

Marcouch bespreekt veiligheid met Arnhemse moskeeën

UPDATEARNHEM - De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch gaat de komende tijd praten met de moskeeën in zijn stad over hun interne veiligheid. 

11 reacties

 • KArnhem

  3 jaar geleden
  Er zijn diverse aanslagen in Europa geweest in de afgelopen jaren. Een stuk dichter bij huis, maar wel gepleegd door islamitische terroristen (ook al wordt geroepen dat dat dan weer geen "echte" moslims zijn). En WAAR waren de burgermeesters TOEN? Niet bij de lokale kranten, niet bij schiphol, niet bij concert zalen en andere horeca gelegenheden. Ook geen extra beveiliging in het land in het algemeen na aanslagen op westerse of christelijke doelen? Maar nu ineens elke moskee in Nederland beveiligen?
 • WillemII

  3 jaar geleden
  Misschien kan Marcouch ook even naar Urk om daar over de veiligheid te praten?
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Mr Chaos ik ben ook zeer benieuwd. Of wellicht dat de duimpjes naar beneden het uit kunnen leggen, maar ik denk dat Mr dit heel goed zelf kan.
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Wageningen en de rest oja overdreven, niet nodig, en dit, en dat, maar , allemaal overdreven niet nodig???? Denken jullie nou echt dat er Nederland (Arnhem e.o.) niet een keer een aanslag komt en men die al lang aan het beramen is. Erg naief , ik weet wel 100% zeker dat er ''achter de schermen'' personen of 1 persoon in de gaten worden gehouden en ze er een heel team op hebben gezet. En het kan mensen ook juist een vertrouwd gevoel geven, zichtbaarheid van agenten. Straks is het; ja maar Marcouch had dit of dat moeten doen. Als er wat gebeurd in Nederland. Het is ook ooit goed. 
 • Wageningen

  3 jaar geleden
  Begrijp je reactie niet. Praten? Belastingcenten?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.