Guido Weijers begreep niets van het aanvankelijke verbod op het theaterterras.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido Weijers begreep niets van het aanvankelijke verbod op het theaterterras. © Brunopress

Marcouch draait verbod op buitenoptredens Posttheater terug maar theater heeft er weinig meer aan: ‘Wat een jojobeleid’

Het nieuw aangelegde terras bij het Posttheater mag toch gebruikt worden voor voorstellingen. Burgemeester Ahmed Marcouch heeft het verbod dat de gemeente eerder deze week oplegde, weer ingetrokken. Voor het Hoogte 80 Festival komt de toestemming te laat: dat heeft alle voorstellingen al geannuleerd. ,,Wat een jojobeleid", verzucht directeur Harold Oddens. 

6 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Mattie, tegen dit soort types valt helaas niet te discussiëren. Ze zijn al teveel bewerkt door Lange Frans en die mislukte salsa leraar. Ze denken echt dat ze gelijk hebben, de sukkelaars.....
 • John Bluhmen

  1 jaar geleden
  Ons land verzuipt door de incompetentie van openbare bestuurders…
 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  @Mattie Veld...Wat denk je Mattie? Wie zal het eerst voor de strafrechter moeten verschijnen om uit te leggen waarom de ziekenhuis opnames zo laag zijn ineens en de test uitslagen zo bizar hoog..Directeuren van test bedrijven, OMT leden of ziekenhuis managers. Want die gaan toch de schuld krijgen van Rutte en de Jonge als de feiten boven water komen en het blijkt foute boel denk ik...
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Beste Joris, hoe kunnen mensen die zich als wappie gedragen nu beledigd zijn? Ik denk dat die eerder excuus moeten maken voor wat ze de bevolking aandoen met hun gedrag.
 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  Denk dat burgemeesters zich nu eens heel goed moeten gaan verdiepen in de Corona feiten voordat zij weer met publieke uitspraken of maatregelen komen. Voor dhr Bruls een extra taak binnen zijn partij het CDA. Begrijp je wel dat de Jonge mensen zwaar beledigt met zijn idiote uitspraken waarin hij mensen wappies noemt. De Jonge moet zijn excuus maken aan de bevolking en nooit meer een functie nemen waar enig gezond verstand bij nodig is...!

In samenwerking met indebuurt Arnhem