Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem.
Volledig scherm
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem. © ANP

Marcouch furieus over mishandeling in zwembad: 'Hou je laffe poten thuis'

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft woensdagavond via Twitter furieus gereageerd op de zware mishandeling van twee medewerkers van Zwembad Klarenbeek in zijn stad. 'Hou je laffe poten thuis', schrijft hij.

De politie maakte woensdag aan het einde van de middag bekend dat twee medewerkers van het buitenbad vrijdagavond 27 juli zwaargewond raakten toen ze door meerdere bezoekers van het buitenbad werden mishandeld. 

Het incident gebeurde vlak voor sluitingstijd. De badgasten was gevraagd om het terrein te verlaten omdat het zwembad ging sluiten. Ze reageerden erop door de medewerkers van Klarenbeek, de beheerder en een badmeester, te lijf te gaan. De politie hoopt via getuigen te kunnen achterhalen om hoeveel verdachten het gaat.

De daders moeten van burgemeester Marcouch het hoofd diep buigen 'voor de mensen die ons en onze kinderen in het zwembad zoveel watervreugde geven', schrijft hij op Twitter. Hij geeft aan erop te vertrouwen dat de daders snel door de politie zullen worden opgespoord.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.