Youssef Arkhouch.
Volledig scherm
PREMIUM
Youssef Arkhouch. © Pix4Profs / Ruud Voest

Marcouch houdt vertrouwen in NCTV na wissen informatie over oud-imam Arkhouch

ARNHEM - De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch houdt vertrouwen in informatie van de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV). Gisteren werd bekend dat die ten onrechte oud-imam Youssef Arkhouch als gevaarlijk had bestempeld. Arkhouch kreeg geen baan in Arnhem, mede door die informatie. ,,Het is juist goed dat de NCTV kritisch op zichzelf durft te zijn”, zegt Marcouch.

5 reacties

 • bart verplak

  2 weken geleden
  Betaalde ruzie tussen Marcouch en Arkhouch. Hoe ver neder kan dit land gaan?
 • daniel natrop

  2 weken geleden
  Daar krijgen ze spijt van
 • Hans de Graaf

  2 weken geleden
  Hij zal niet zonder reden op de radar zijn verschenen, ook al kunnen verdachtmakingen niet hard gemaakt worden. Tijd voor DG om aan dit soort sujetten geen aandacht meer te besteden. Zo gemiddeld is hij niet (terecht opgemerkt door Barlaeus).
 • R Barlaeus

  2 weken geleden
  Deze (oud) imam zegt van zichzelf dat hij een gemiddelde moslim is in Nederland. Dat is niet waar want de gemiddelde moslimman loopt buiten niet rond in zo'n lange jurk. Ingeburgerd is hij zeker niet. Hij zal wel zeggen dat die jurk moet van zijn geloof; net asl de burka voor vrouwen. Deze man wil schadevergoeding. Onterecht want er was zeker aanleiding om hem in de gaten te houden. En nog lijkt me.
 • Piet Biemans

  2 weken geleden
  Tja, als NCTV Salafisme nu afdoet als iets Vrooms Positiefs voor Moslims ... dan zullen er wel veel nieuw islamitische Salafistische zondagscholen bijkomen met Arabisch lerende jonge kinderen al of niet met een hoofddoek 8 jaar oud. Dan krijgen we een opgroeiende groep moslims doe de seculiere westerse staat Nederland met vrijheid van geloof ,gelijkwaardigheid man en vrouw, etc afwijst, want dat doet het Salafisme wel.En in Syrië en ook in Europese steden leidt dat snel tot misdaden,blijkt

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.