Onder meer gemeentelijke handhavers en politie werkten nauw samen tijdens handhavingsproject Hyena, hier op de kop van de steenstraat Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer gemeentelijke handhavers en politie werkten nauw samen tijdens handhavingsproject Hyena, hier op de kop van de steenstraat Arnhem. © Rolf Hensel

Marcouch is tevreden over politieactie in Spijkerkwartier en heeft ook massagesalons en coffeeshops op de korrel

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch kijkt met grote tevredenheid terug op de grote handhavingsactie ‘Hyena’ in het Spijkerkwartier en het Arnhemse centrum. Aan de integrale actie van donderdagavond deden zo'n veertig politiemensen en handhavers van de gemeente en vervoersbedrijven mee. Als het aan Marcouch ligt blijft het niet alleen bij deze handhavingsactie. 

4 reacties

 • Karel Koning

  3 maanden geleden
  40 mensen die op dat moment geen diefstal, onderzoeken en/of erger konden doen...triest voor woorden Marcouch. Het is in elke wijk momenteel dieptreurig. Dus in alle wijken straks dergelijke acties met 40 man? Dan kom je manschappen en vooral geld te kort. En hoeveel heeft het deze avond gekost? En morgen....is het gewoon weer zoals de dag ervoor.
 • bart verplak

  3 maanden geleden
  Dweilen met alle kranen open.
 • Lucas de Vries

  4 maanden geleden
  Een beetje voorspelbaar, dit. Nu is het de Spijkerbuurt, over een tijdje weer Klarendal of andere "probleemwijk". Laten ze verrassingsacties houden. Nee, niet wéér voor hun kantoor aan de Westervoortsedijk. Zou wel érg voorspelbaar zijn. Als je drank genuttigd hebt kies je wel een andere route.
 • Henk Doddema

  4 maanden geleden
  Wie is er verantwoordelijk dat het zover kon komen ?.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.