De Engelse jihadbruid Shamima Begum
Volledig scherm
PREMIUM
De Engelse jihadbruid Shamima Begum © EPA

Marcouch: ‘Jihadist Yago R. kan naar Arnhem, zijn Britse vrouw niet’

ARNHEM - De Arnhemse jihadist Yago R. is ‘hot’ in de Britse media, nu blijkt dat hij getrouwd is met de veelbesproken Engelse jihadbruid Shamima Begum. Yago is onder voorwaarden weer welkom in Arnhem, zegt burgemeester Marcouch. Shamima niet.

33 reacties

 • Titus

  2 jaar geleden
  In Engeland willen ze dat, lijkt verstandig, ze had daar niet weg moeten gaan !
 • Titus

  2 jaar geleden
  Wil deze jonge vrouw ook nog naar Nederland komen, omdat het V.K. haar paspoort afpakken wil, dat komt omdat ze blijkbaar overal terecht kunnen, wat zo hemeltergend dubbel is! . Ze verpesten het voor hele volksstammen die wél goedwillend zijn,  je weet niet wie en wat je voor je hebt, en zo wordt het racisme weer gevoed.. Ze zijn vrijwillig gegaan, ze horen nu waar ze naartoe wilden, dus niet terug laten komen als het tegenvalt, dat is onverantwoordelijk!
 • Nexit

  3 jaar geleden
  Regelmatig zie je dit soort berichten. Niet alleen inNederland maar in de hele wereld. Ik vind dat er maar een oplossing voor is.Sluit de grenzen zodat je die terroristen tegen kunt houden en zet al dieverdachten het land weer uit
 • Harry Vries

  3 jaar geleden
  Dus iemand die suïcidaal is en zijn leven in dienst stelt om alles wat westers is kapot te schieten, is "onder voorwaarden weer welkom". Ik hoop dat Marcouch straks ook de ballen heeft om dit aan  toekomstige nabestaanden van slachtoffers uit te leggen. Wat een linkse domheid. Geen wonder dat dit land naar de kleaute gaat.
 • theet

  3 jaar geleden
  Lekker volhouden topper die burgemeester 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.