Wel of niet al dit jaar een verbod op het afsteken van vuurwerk en een vuurwerkshow tussen de John Frostbrug en de Mandelabrug als alternatief? De Arnhemse burgemeester Marcouch wil er zo spoedig mogelijk uitsluitsel over geven.
Volledig scherm
PREMIUM
Wel of niet al dit jaar een verbod op het afsteken van vuurwerk en een vuurwerkshow tussen de John Frostbrug en de Mandelabrug als alternatief? De Arnhemse burgemeester Marcouch wil er zo spoedig mogelijk uitsluitsel over geven. © Rolf Hensel

Marcouch kijkt of vuurwerkverbod in Arnhem dit jaar wel haalbaar is

ARNHEM - De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch wil zo snel mogelijk laten weten of het lukt om het door de gemeenteraad vereiste verbod op het afsteken van vuurwerk al dit jaar in te stellen. 

15 reacties

 • sijtsma

  2 jaar geleden
  amsterdam heeft het verbod terug gedraaid mede vanwege advies van raad van state omdat dit juridisch geen stand houd via de APV.....niet vanwege corona maar gewoon omdat ze weten dat het juridisch niet kan
 • Kees000

  2 jaar geleden
  Vuurwerk zat in Duitsland ik laat me niet alles afpakken, ze kunnen dit toch allemaal niet controleren de politie heeft het al druk met zichzelf met al die zaken waar ze zelf bij betrokken zijn in de onder wereld.
 • raymond campen

  2 jaar geleden
  Aandacht trekker maakt alles kapot tapijt vlieger, lekker de traditie in ere houden idd knal en pijlen verbieden siervuurwerk lekker laten, dan maar naar Duitsland of iets halen ik hou het erin hoe dan ook.
 • Alert

  2 jaar geleden
  Ja, heb ik ook gelezen on de fabeltjeskrant, echt waar meneer De Uil
 • Wim

  2 jaar geleden
  En we krijgen ook een overhittegolf rond de jaarwisseling. Facebook.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.