Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem. © ANP

Marcouch: met feestdagen activiteiten tegen de eenzaamheid

ARNHEM / GELDERMALSEN-  Kleinschalige evenementen om mensen die zich eenzaam voelen toch wat vertier te bieden: ook de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is er voorstander van inwoners aan het einde van het jaar toch wat vermaak te bieden. 

6 reacties

 • Bert

  2 jaar geleden
  En 14 dagen later stijgen de cijfers weer en moeten er weer dingen gesloten worden en dat alleen voor de jeugd. Het zal toch wel gebeuren maar als je ze een vinger geeft pakken ze een hand. En de hulpverleners delven weer het onderspit en worden bekogeld met stenen en zwaar vuurwerk.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  "Ook de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is er voorstander van inwoners aan het einde van het jaar toch wat vermaak te bieden." We boffen maar weer...  Burgerbaasjes denken blijkbaar dat inwoners een soort hondjes zijn die ze naar believen kunnen uitlaten.
 • Gerrit

  2 jaar geleden
  Eerst iedereen oproepen om thuis te blijven vervolgens komen de ongekozene met allerlei plannen om toch wat verlichting te brengen. Is dit gemeend of voor de bühne, richting maart volgend jaar ?
 • Frietje

  2 jaar geleden
  Het spijt me, maar ik vier de feestdagen bij mijn ouders, buiten de regio. Het is geen giga familiefeest, en nu mag bezoek ook gewoon. Ik ga écht niet helemaal in mijn eentje thuiszitten met kerst.
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Maatjes Goed idéé burgemeester Marcouch, mits de toestand omtrend covid-19 dat toelaat. Voor de jongeren hoeft in principe niet iets bijzonders gedaan te worden, maak het in de gezinnen maar gezellig, zo deden onze ouders en wij later óók. Kom me niet aan met, dat is niet van deze tijd, daar heb ik al een kast vol van en wordt te pas én te onpas geroepen, vreselijk. Die jongeren die graag iets te doen willen hebben, gaan zich inzetten om de eenzaamheid bij de ouderen op te lossen, wel eerst getest worden. Worden ze volwassen van en leren ze wat écht eenzaam is!! Marijke Wissink Nieuw-Wehl

In samenwerking met indebuurt Arnhem