Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch en begeleidend militair Hans na zijn eerste parachutesprong, boven Groesbeek.
Volledig scherm
Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch en begeleidend militair Hans na zijn eerste parachutesprong, boven Groesbeek. © Gerard Verschooten

Marcouch’ parachutesprong boven Groesbeek ‘een geweldige ervaring’

VideoGROESBEEK/ ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem staat weer met beide benen op de grond na een tandemsprong vanuit een vliegtuig boven de voormalige Market Garden-landingsplaatsen bij Groesbeek. ,,Een bijzondere opmaat naar de komende dagen”, vindt Marcouch.

12 reacties

 • Klaas1

  2 jaar geleden
  Niets daarom is misschien een  burgemeester wel overbodig en moet die zich inderdaad beperken tot lintjes knippen en leuke acties.
 • Klaas1

  2 jaar geleden
  In vergelijking wat de werkelijk parachutisten   hebben  meegemaakt met de kogels om hun oren is het woordje respect wel wat overdreven. Het is leuk voor de bühne zo sprong.
 • Posse

  2 jaar geleden
  In het hol van de leeuw met een Vitesse shirtje aan... prachtig!
 • bartmo

  2 jaar geleden
  Scoren over de rug van mensen die echt iets aan de vrijheid van Nederland hebben bijgedragen. Een vrijheid die nu met aanverwante overvallen en schietpartijen wordt weggevaagd.
 • Downstream

  2 jaar geleden
  Alles gezien gisteren. Het mag van mij elk jaar weer gebeuren. Al waren er heel wat mensen, nog veel meer hebben niks gezien. Goeie landing al had er wel de verrekijker voor nodig om de parachuut met passagier te onderscheiden.
 1. Arnhemse taxichauffeur start actie tegen mondkapjesplicht: ‘Het is schijnveiligheid’
  PREMIUM
  26

  Arnhemse taxichauf­feur start actie tegen mondkapjes­plicht: ‘Het is schijnvei­lig­heid’

  ARNHEM - Taxichauffeur Jan Verniers uit Arnhem is een actie begonnen tegen de mondkapjesplicht in taxi’s en het openbaar vervoer. ,,Ik vervoer vaak oudere kwetsbare mensen voor regionaal vervoerder Avan, die vaak buiten adem raken van zo’n kapje. Hygiënisch ermee omgaan is onmogelijk. Het kapje is schijnveiligheid. Naar mijn idee is dat ook wetenschappelijk bewezen. Laten ze het per direct afschaffen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.