Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem. © Rolf Hensel

Marcouch spreekt afschuw uit over steekpartij bij school Arnhem: ‘Dit heeft een grote impact’

ARNHEM - De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch heeft vanavond zijn afschuw uitgesproken over de steekpartij bij de Arnhemse school eerder vandaag. ,,Het is afschuwelijk en treurig. Dit raakt iedereen enorm. Hopelijk herstellen de gewonden snel.’’

7 reacties

 • wilma beek

  1 jaar geleden
  Dacht dat de burgervader laatst heel trots was op zoveel mensen die hun steekwapens hadden ingeleverd,nou is ook een wassen neus dus.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  De impact is er al jaren, de negatieve bijverschijnselen komen steeds vaker tot uitbarsting en lezen we dagelijks in de krant.
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  Probleem is niet het bezit van messen, wij hadden toen we jong waren allemaal wel eoa mes op zak. Nu wordt er al enige tijd over messen gesproken en van alles gedaan, maar het wordt alleen maar erger en erger. Misschien ons meer op de misbruikers dan op de messen richten?
 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  ...iets minder van die softe linkse D66 rechters aanstellen zou zeker helpen. Dit wordt nml weer een lullig taakstrafje bij bv de Switch...(incl koffie en gevulde koek ).
 • Ruud Berns

  1 jaar geleden
  A I Anders, weet u eigenlijk wat de gemeente al doet om dit probleem aan te pakken? Lekker makkelijk, dat roepen vanaf de zijlijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem