Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Marcouch stemde in met reis topambtenaar naar Saoedi-Arabië

ARNHEM - De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch heeft vooraf ingestemd met een omstreden dienstreis van de hoogste Arnhemse ambtenaar naar Saoedi-Arabië. Burgemeester en wethouders van Arnhem schrijven dat in antwoord op kritische vragen vanuit de gemeenteraad.

54 reacties

 • R.G. Nyqvist

  3 jaar geleden
  geachte heer Marcouch,Soms lijkt het, dat een mens een beoordelingsfout maakt, excuses zijn dan op zijn plaats.Dat geldt niet voor onderkruipers in het politieke systeem zoals bij Uw collega's.je zal er maar mee moeten samenwerken, sterkte.m.vr.gr. R.G. Nyqvist
 • EenOptimist

  3 jaar geleden
  Kijk uit, strijk deze " burgermeester" nou niet tegen de haren in, komt alleen maar ellende van...ach kan niet meer is al zovaak gedaan dat die nu kaal is
 • Jan Bos

  3 jaar geleden
  Dus gewoon instemmen met een omstreden dienstreis. Zo geef je duidelijk aan waar je interesses liggen. In ieder geval NIET bij de Voedselbank!.
 • Willem

  3 jaar geleden
  Heb al steeds gezegd ,dat Marcouch niet de juiste bestuurder voor Arnhem is,maar ja ,het is zoals het is !!!
 • Erik

  3 jaar geleden
  @KArnhem: er is geen raadslid betrokken bij deze reis. Het was een ambtenaar. Vertalen is vakwerk: denk maar aan onze minister-president die in het Engels over ondernemers wilde praten en het consequent over undertakers (uitvaartverzorgers) had. En wat denk je van het Engels van Louis van Gaal ;-)

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.