Marcouch: ‘Terras weer open zeer ongewenst en onverstandig’

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem noemt het openstellen van de terrassen in welke vorm dan ook ‘zeer ongewenst en onverstandig’. Hij roept de horeca-ondernemers op om af te zien van hun aangekondigde actie op dinsdag 2 maart. 

15 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Mattie, ik snap heel goed dat ondernemers weerstand beginnen te tonen. Dat zijn geen ontkenners maar ze zien hun bedrijf kapot gaan. Ondanks alle maatregelen blijft het aantal besmettingen redelijk stabiel, stabiel vind ik in deze niet gunstig. Ik ga ervan uit dat de regels zijn bedacht om de aantalen flink te laten dalen. Dat gebeurt niet. Maar ik denk dat het afschaffen van de meeste regels niet zal leiden tot een enorme verhoging. Dat virus gaat niet meer weg, ze kunnen ons geen jaren "opslui
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  @Mies Gooyer ik ben er bang voor dat we door de virusontkenners nog veel langer in lockdown of een variant er van zitten, en door dat soort gasten laat ik me echt niet op de kast jagen, maar ik zet wel een vraagteken bij hun verstandelijke vermogens.
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  M. U, Mattie noemt anderen onwetend maar is al een jaar de angsthaas aan het spelen en wil dat iedereen daaraan meedoet. Mattie, waar komt je angst toch vandaan? Je laat je door Rutte en zijn regelneefjes toch niet op de kast jagen? Als je zelf logisch kunt denken werkt dat nog altjjd het beste zolang "geleerden" elkaar tegenspreken.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Het enige waar deze regering goed in is......is paniek zaaien , overdreven regeltjes maken , en vele bedrijven naar een faillissement drijven...! moeten we dit zo door laten gaan...? vele mensen en bedrijven naar de bliksem laten gaan door deze regering ..? dan weet je dus , met het oog op de komende verkiezingen , in ieder geval zeker op welke politieke partij je ,,,niet,, ! moet stemmen....!
 • P Van de Kaa

  1 maand geleden
  @mattie veld, terrassen open betekent spreiding ipv hutje mutje in de parken. Mensen moeten met mooi weer ook júist naar buiten. Ondertussen is wetenschappelijk bewezen dat daar de kans op besmetting verwaarloosbaar is als je afstand houdt. Dus wie is er nou onwetend? Vooral de overheid. Al begin zelfs ik te geloven in een dubbele agenda.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

 2. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

Arnhem e.o.