Veteranen leggen zelf ook kransen voor hun tijdens operatie Market Garden gesneuvelde kameraden.
Volledig scherm
Veteranen leggen zelf ook kransen voor hun tijdens operatie Market Garden gesneuvelde kameraden. © Erik van't Hullenaar

Marcouch wil Rutte bij herdenking Slag om Arnhem

ARNHEM - De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch heeft premier Mark Rutte uitgenodigd om de herdenking van de Slag om Arnhem bij te wonen. 

9 reacties

  • Peace

    3 jaar geleden
    En vergeet niet dat er vanuit het hele land geld en goederen naar Arnhem kwamen! Het rest van Nederland heeft veel bijgedragen hoor! Dit ter info
  • Peace

    3 jaar geleden
    Helemaal mee eens Enspijk! Ik kom veel Duitser tegen in Arnhem die inzien wat hun voorouders "onze" ouders hebben aangedaan.
  • Peace

    3 jaar geleden
    Geen commen sense. Plaats eea in tijdsperspectief en niet vanuit wat je nu weet Mister CMN. Laat de hedendaagse populistische commentaren svp achterwege.
  • Peace

    3 jaar geleden
    Niet eerlijk Geert, hiermee doe je geen recht aan de Engelse jongens die hebben bijgedragen aan het gegeven dat je hier je mening vrij mag geven
  • BluntX

    3 jaar geleden
    'Hier in Arnhem stonden de mensen na de bevrijding puin te ruimen, terwijl de rest van Nederland aan het vlaggen was.'  Nou dat is natuurlijk ook flink overdreven en doet tig andere steden en mensen tekort. Laat onverlet dat het goed zo zijn als vanuit regering er passende vertegenwoordiging is.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.