Mark Bosch is de bomenman van Arnhem: ‘Bomen zijn van levensbelang’

VrijdaginterviewARNHEM - Mark Bosch behoort tot de drijvende krachten van de werkgroep Behoud Bomen Arnhem. Op 13 maart trekt die werkgroep met een bomenprocessie door de stad om een halt toe te roepen aan de kap van gezonde bomen  in Arnhem en de rest van Nederland. ,,Bomen zijn van levensbelang voor een gezonde stad", zegt Bosch.

7 reacties

 • Happy

  3 jaar geleden
  Beste meneer Bosch : Kunt u A.U.B.. géén bomen / struiken aanplanten die hooikoorts veroorzaken?
 • Karel Koning

  3 jaar geleden
  Er wordt wel eens wat teveel gekapt her en der en dat klopt. Maar ook particulieren kappen vaak en teveel op hun eigen terrein. Dat de kapvergunning weer terug moet komen is ook een punt waarover verder niet gediscussieerd hoeft te worden.Maar onderwijl wil het groepje veel en haalt hierdoor al behoorlijk de woede op hun hals d.m.v. onjuiste en ophitsende berichten op hun Facebook. En wanneer men daar wat normaal van/op zegt worden deze berichten verwijderd. Zo kun je geen vertegenwoordiging zijn namens bewoners toch? Tenminste dit laatste denkt men te uiten naar de gemeente.
 • Roberto

  3 jaar geleden
  Ook ik vind ze soms wel heel erg bezig met elke gekapte boom, meteen allerlei foto's online en boze verhalen ... soms is het gewoon nodig om te kappen. Maar over het algemeen ben ik het helemaal eens met BBA. Er wordt overal gewoon heel veel (teveel) gekapt!
 • KermitArnhem

  3 jaar geleden
  Goed zo Mark!
 • Karel Koning

  3 jaar geleden
  Goed dat er gekeken wordt naar het kap beleid. Maar dit groepje denkt dan ook gelijk dat ze wel even voor alle mensen kan gaan praten? Goed dat de wethouder iedereen de kans geeft om hun idee en menig te delen op 13 maart a.s.Daarnaast zie ik in de sociale media behoorlijk opgeklopte verhalen, van hun zelf, verschijnen die mij steeds meer gaan tegen staan over de werkwijze van BBA.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.