Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte/ANP XTRA

Marktplaats-oplichtster (36) opgepakt voor diefstal van elektrische fietsen in Arnhem en omgeving

ARNHEM - Een 36-jarige vrouw uit Arnhem is onlangs opgepakt op verdenking van meerdere diefstallen. Na een babbeltruc ging ze er zeker drie keer met elektrische fietsen vandoor die werden aangeboden op verkoopsite Marktplaats.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  4 maanden geleden
  Te veel mensen zijn ,,te,, goed van vertrouwen....helaas ...diefstal . oplichting enz enz is tegenwoordig schering en inslag....dus proefritjes e.d kan alleen nog maar na volledige betaling van het product ....en ondanks de vele waarschuwingen ook op het gebied van bankieren waarbij de bank o.a je betaalpas op komt halen enz enz zijn er toch helaas ook nog steeds mensen ,,te,, goed van vertrouwen en in deze oplichting truc trappen...! gaat het om geld ? .vertrouw niemand...!
 • frank jansen

  4 maanden geleden
  Zal wel met een voorwaardelijke boete worden afgedaan.
 • Pim Willemsen

  4 maanden geleden
  Altijd foto maken van een koper, met het liefst het artikel. Heb je al eerder een gsm nummer dan even googlen, zo kwamen wij op een site met nog meer opgelichten terecht... Een gps in zo’n dure fiets lijkt mij verstandig.
 • A I Anders

  4 maanden geleden
  Dit is Nederland John Bluhmen, dus dat is normaal.
 • John Bluhmen

  4 maanden geleden
  Ze zit niet meer vast….zucht!
 1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’
  PREMIUM

  Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’

  De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.