Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem.
Volledig scherm
Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem. © DG

Massagesalon Arnhem op slot na aanbieden seksuele handelingen

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem definitief gesloten omdat daar niet alleen werd gemasseerd, maar er ook seksuele handelingen werden aangeboden. Daarmee was de zaak feitelijk een seksinrichting, zegt de burgemeester.

37 reacties

 • Tom Groot

  3 jaar geleden
  Na een week van hard werken werd ik liefdevol gemasseerd en voelde ik aangename energie door mijn lichaam stromen. Ook een klein orgaantje wist daar van mee te proffiteren en schreeuwde om aandacht en werd daarna professioneel van deze spanning verlost. Glimlachend keek ze me aan en ik bedankte haar waarna ik vervolgens, geheel ontspannen, huiswaarts keerde. Mooi toch!
 • ob jectief

  3 jaar geleden
  Verdorie ! Waar moet ik dan heen ? Gemeente Arnhem , geef mij eens tips . Jullie verkenners weten er echt nog wel een paar !
 • Stoker

  3 jaar geleden
  Verkeerde prioriteit van deze burgermeester. Ga eens achter die Turkse trouwstoeten aan en pak de wapen en drugshandel aan. 
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  U weet dat u een reactie post op een artikel in de sectie "Arnhem"? Uw beschrijving past beter in de sectie "De Vallei" of "Rivierenland", waar de SGP en Christen Unie groot zijn en het in die kringen waarschijnlijk veel meer voorkomt.
 • TAG

  3 jaar geleden
  Dit bedrijf is nog gewoon geopend , niet professioneel van deze burgemeester , wel prettig voor de eigenaresse om dit via de media te vernemen . Scoren over de rug van een zelfstandig ondernemer . Ik kom al enkele jaren in dit bedrijf en alles is hier gewoon perfect op orde , schoon , vriendelijk personeel en professionele massages . Wat mij betreft is dit gewoon een incident en geen bedrijfsmatige activiteit , beter zou zijn om proces-verbaal op te maken tegen desbetreffende werkneemster i.p.v. sluiting , op deze manier verplaats je het probleem alleen maar naar een andere massagesalon

In samenwerking met indebuurt Arnhem