Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Carlo ter Ellen DTCT

Massale vechtpartij in Park Sonsbeek blijkt laatste druppel voor autoriteiten

ARNHEM - Een vechtpartij met een honderdtal betrokkenen in het Arnhemse Park Sonsbeek, in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juli, kan worden gezien als de druppel die voor de politie en de gemeente Arnhem de emmer deed overlopen. Bij de knokpartij raakten meerdere mensen gewond, een persoon met een vuurwapen werd gearresteerd.

20 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Begin er maar eens mee de achtergrond van deze jongeren te benoemen. Maak maar duidelijk wie dit zijn en waar ze vandaan komen. Terreur moet stoppen. Juist ook om generaliseren en polariseren te voorkomen. Nu krijgt een groep de schuld, maar is dat ook altijd zo? Ik wil het weten. Het wegkijken heeft lang genoeg geduurd, zonder benoeming geen oplossing.
 • Paul David

  1 jaar geleden
  AUB de avondklok weer terug, wat een zegen was dat.
 • Juan Azul

  1 jaar geleden
  @Mark Keuben Onder welke linkse steen kom jij uitkruipen? Linkse gemeentes hebben de meeste problemen door het gedrag van hun linkse kiezers, D'66 incluis als iemand dit niet snapt. Lokale verkiezingen de afgelopen decennia gemist?
 • Ewoud van de Wetering

  1 jaar geleden
  Er is veel veranderd sinds de jaren 60 dankzij progressief Nederland. Maar veel veranderingen in bv. opvoeding en onderwijs zijn geen verbeteringen. De kritiek werd altijd weggehoond. Maar onze samenleving raakt meer en meer de weg kwijt. Wie wind zaait zal storm oogsten.
 • Opa Opa

  1 jaar geleden
  Aanpakken die handel, GBO terug. En er zijn genoeg arnhemmers die dit wel willen oplossen...

In samenwerking met indebuurt Arnhem