Volledig scherm
© Thinkstock

MASV zet voorzitter op non-actief vanwege schietpartij

ARNHEM -  Volkszanger en flamboyante voetbalvoorzitter Eef K. uit Arnhem is door zijn club MASV op non-actief gesteld. Aanleiding is de schietpartij waar K. bij betrokken is. De club wil eerst het onderzoek van de politie afwachten alvorens een definitief besluit te nemen.

MASV wil verder geen mededelingen doen over de voorzitter of het incident. ,,Dit is een privé-aangelegenheid van de voorzitter, maar we vinden dat we als club hier wel op moeten reageren. Hij is ten slotte onze voorzitter", zegt een woordvoerder namens de club. In het korte persbericht van de club staat verder: ‘Het bestuur zet de positieve lijn voort, die de afgelopen jaren is ingezet.’

Slotstuk van een ruzie

De 40-jarige Arnhemmer zit sinds zondagavond vast voor een schietpartij aan de Brunelsingel in Arnhem-Zuid. Het schietincident zou het slotstuk zijn van een ruzie in uitgaansgelegenheid de Korenmarkt in het centrum van Arnhem.

Voor de woning van K. kwam het tot een treffen, waarbij de Arnhemmer een plaatsgenoot gewond raakte. Hij is buiten levensgevaar opgenomen in het ziekenhuis. De voorzitter blijft voorlopig vastzitten vanwege de schietpartij. K. is donderdag aan de rechter-commissaris voorgeleid en blijft nog zeker twee weken in voorarrest.

-
}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.