Medewerker Arnhemse snackbar verjaagt gewapende overvaller met groot mes

videoARNHEM - Een medewerker van Cafetaria Onder de Linde in Arnhem heeft zondagavond rond 23.45 uur een gewapende overvaller verjaagd met een groot mes. Dat is te zien op camerabeelden die de snackbar op Facebook heeft gedeeld.

De beelden tonen hoe de dader met een capuchon op en gezichtsbedekking bij de snackbar naar binnenloopt. Even later bedreigt die een medewerker van Cafetaria Onder de Linde met een pistool. Of het wapen echt is, is onduidelijk.

Na een korte woordenwisseling pakt de bedreigde medewerker een groot mes en jaagt hij de overvaller de zaak uit. Die gaat er vervolgens snel vandoor en vlucht via het Noordpad. 

Niemand aangehouden

Meteen na de overval is de politie een onderzoek gestart bij Cafetaria Onder de Linde. De politie laat weten dat nog niemand is aangehouden en is nu op zoek naar getuigen. Mensen met eigen camerabeelden of meer informatie kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Volledig scherm
© Onder de Linde/Screenshot Facebook
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.