Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Emiel Muijderman

Medewerker Jumbo (21) wil beelden van gewapende overval niet zien: ‘Als dader krijg je eerder hulp, zo voelt het’

ARNHEM - Een 20-jarige medewerker van de Jumbo aan het Elderveldplein in Arnhem is op een donderdagavond in maart aan het afsluiten. Het ene moment is hij in het magazijn nog met zijn collega’s lol aan het maken, het andere moment kijkt hij in de loop van een geweer.

12 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 weken geleden
  Elke misdadiger/crimineel/verkrachter/overvaller ( allemaal hetzelfde dus) is geestelijk niet ok, in de war, misbruikt, foute kleur step toen hij 5 was, drugsverslaafd, geen lieve moeder, dus zielig. t smoezenboek ligt altijd gereed, ze hebben ook zoveel spijt, niet te geloven Doe ik dus ook niet. Al talloze keren de fout in gegaan, altijd spijt! Voer t VS systeem in, fikse straf, overall, rubber slippers, onderbroek, niks sport/spel, niks telefoon, niks contacten. Het moet shit zijn daar
 • Max Woods

  2 weken geleden
  De meeste begonnen alweer met soft, slechte rechters, rechtstaat is slecht, ga je nou eerst eens verdiepen in zaken. Heel veel mensen die overspannen zijn op jonge leeftijd, maar de druk is groot. Deze jongen kan zijn ouders op jonge leeftijd wel zijn kwijt geraakt? Of hij is opgegroeid in een omgeving waar er geen liefde was. Kijk ook je heen naar t aantal scheidingen? Het continu pingpongen van kinderen tussen ouders met nieuwe liefdes. 3,5jr is een forse straf punt!
 • frank jansen

  2 weken geleden
  Lees alle rechtbankverslagen in de krant er maar op na. Alle daders zijn, volgens hun advocaat, zwakbegaafd, verslaafd, etc. etc. Om ziek van te worden. De gemiddelde strafrechtadvocaat liegt er harder op los dan de gemiddelde dader.
 • John Bluhmen

  2 weken geleden
  Slachtoffers zijn dubbel slachtoffers. Eerst door de dader en daarna door Justitie. Geen land ter wereld waar de straffen zo boterzacht zijn als in Nederland. En in de gevangenis worden ze nogeens gepamperd. Het economisch model prevaleert boven rechtsmaat..
 • Christel Wes

  2 weken geleden
  Goed gehandeld

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.