Volledig scherm
Zwembad Klarenbeek in Arnhem. © DG

Medewerkers Arnhems zwembad zwaargewond bij mishandeling

UpdateARNHEM - Twee medewerkers van Zwembad Klarenbeek in Arnhem zijn vrijdagavond 27 juli zwaargewond geraakt bij een mishandeling op het zwembadterrein. Dat meldt de politie woensdagmiddag. Het gaat om de beheerder en een badmeester.

De politie is op zoek naar meerdere personen. Zij zouden tijdens de afsluitende ronde over het terrein van Klarenbeek, rond 18.45 uur, een verzoek om het zwembad te verlaten, 'met geweld hebben beantwoord'. Het exacte aantal verdachten moet blijken uit getuigenverhoren.

Over de verwondingen van de slachtoffers is door de politie niets anders bekend gemaakt dan dat het gaat om 'zowel geestelijk als lichamelijk letsel'. De beheerder van Klarenbeek laat weten dat hij het naar omstandigheden inmiddels 'uitstekend' maakt, maar wil verder niet op de zaak ingaan.

De politie heeft inmiddels met diverse mensen gesproken over het incident, dat door meerdere badgasten is gezien, maar zou graag nog meer getuigen spreken. De autoriteiten hopen dat er filmbeelden zijn gemaakt van de mishandeling en zouden die graag bekijken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.