Wethouder Martien Louwers: ,,De nieuwe lockdown geeft meer problemen."
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Martien Louwers: ,,De nieuwe lockdown geeft meer problemen." © ANP/Erica de Haas

Meer Arnhemse ondernemers kloppen aan voor steun

VideoARNHEM - Het aantal Arnhemse zzp’ers dat een beroep doet op tijdelijke inkomenssteun loopt sinds het begin van de strengere lockdown weer op. 

4 reacties

 • Anton

  1 maand geleden
  Steeds meer levens worden kapot gemaakt door deze onzin. Mensen beginnen het door te krijgen. Eergister 23 doden in noorwegen door het nemen van het vaccin, gister 33 mensen toch maar niet gestorven aan t vaccin. Yeah right.. het wordt er met de dag geloofwaardiger op en ook de Gelderlander doet eraan mee. Look into it.
 • Uw Buurman

  1 maand geleden
  Je kan wel aankloppen, maar bij de minste of geringste reden zullen de ambtenaren je aanvraag afwijzen, en je markeren als 'fraudeur'. Dit terwijl het water je verder en verder aan de lippen staat.
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Het is bizar.. Dit land word geregeerd door een groepje doorgeschoten virologen op dit moment. De leugen regeert hand in hand met onnodige angst. Geen van de genomen maatregelen hebben iets gebracht om besmettingen te voorkomen...Het omt en redteam moeten nu met aantoonbare wetenschappelijke feiten komen of anders uit functie gezet worden...
 • Opa

  1 maand geleden
  Ja mensen de 3e golf komt eraan met een Britse variant. Er wordt werkelijk alles aan gedaan om je nog langer in angst te houden met onzinnige maatregelen die averechts gaan werken. Je hoort niks over de betere alternatieven, ondertussen worden de pensioenen verlaagd en de premies verhoogd, weet je ook waar de coronasteun van betaald wordt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Arnhem e.o.