Erna van Gelder voor haar huis aan de Groenewoudseweg in Nijmegen. ,,Iedereen wil hier wonen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Erna van Gelder voor haar huis aan de Groenewoudseweg in Nijmegen. ,,Iedereen wil hier wonen.” © Paul Rapp

Meer bordjes met ‘te koop’: ‘Sommige verkopers worden toch wat zenuwachtig over de huizenprijzen’

Steeds vaker staan er bordjes ‘te koop’ in de tuin. Makelaars zien het ook. ,,Sommige verkopers worden toch wat zenuwachtig: wat gaan de prijzen doen?”

16 reacties

 • gejah nijman

  1 maand geleden
  Niet kunnen huren en niet kunnen kopen. Hoe verziekt is het hier in nederland? Ik houd mijn hart vast als over een aantal jaren de rente enorm gestegen is. Dan gaan er giga veel problemen komen. De geschiedenis herhaalt zich. Een oud rijtjes huis waar de vraagprijs dik boven de 3 ton ligt. Waanzin. Complete gekte dit. Ik zou zeggen als je een huis hebt, blijf vooral zitten waar je zit en doe niet mee aan die gekte.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Ik denk dat veel mensen helemaal niet beseffen, hoe 'hun eigen wereld' er lange tijd uit zal gaan zien, als die reset écht doorgedrukt gaat worden. Dat het systeem vastgeroest is, op z'n einde, is voor ieder weldenkend mens duidelijk maar als het ineenstort, is het de vraag wat er op welke termijn voor terugkomt. Ook hier is dat vaak (voor langere tijd) niet echt positief als je in de historie kijkt. Het gezegde: "Gooi het kind niet met het badwater weg".
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  @Pieter Zeeuw, ik kan niet wachten tot het zover is. Het wordt de hoogste tijd dat de welvaart in de wereld eerlijker verdeeld wordt, dat er meer duurzaam wordt geproduceerd, dat we van fossiele energiebronnen afstappen en dat de belastingontwijking door de puissant rijken wordt aangepakt. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van en het zal op de lange duur mondiaal voor meer rust zorgen. Want het gaat nu oh zo geweldig in de wereld, dat kunnen we allemaal zien.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Nee Harrie, dan snap je er niet veel van. In dit soort tijden kun je het beste je geld in tastbare zaken steken en in grondstoffen die (per definitie) schaars zijn. Alles wat monetaire economie heet, kun je het beste vergeten. Kijk eens terug naar vorige 'resets' in de historie.
 • Frits van Raalte

  1 maand geleden
  Nee Erna, niet iedereen wil aan de Groenewoudseweg wonen

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.