Het scannen van de QR-code leverde op de Korenmarkt in Arnhem geen problemen op. Foto: Erik van 't Hullenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het scannen van de QR-code leverde op de Korenmarkt in Arnhem geen problemen op. Foto: Erik van 't Hullenaar. © Erik van 't Hullenaar

Met groen scherm naar toilet; ‘Als we het niet vertrouwen, vragen we naar ID-kaart’

ARNHEM -  Een groen scherm op  de CoronaCheck Scanner-app is bij tal van horecazaken en sportkantines in Arnhem op zaterdagmiddag voldoende om naar binnen te mogen gaan om bijvoorbeeld het toilet te gebruiken of zittend een consumptie te nuttigen. 

8 reacties

 • Nico Tukker

  1 jaar geleden
  Ronnie Waandel: Ik denk aan mezelf, en aan anderen. Ik zorg voor voldoende zonlicht, goede voeding, en ik beweeg iedere dag 1 - 1.5. uur. En ik heb me laten vaccineren.
 • Ronnie Waandel

  1 jaar geleden
  Nico Tukker: "Tijd om ook eens aan anderen dan jezelf te denken!"- Ten eerste, dat maak ik zelf wel uit, ten tweede, heeft u in al deze waanzin Rutte ook maar 1 keer over voldoende zonlicht, beweging en goede voeding gehoord? Nee, volgens De Jonge was het vaccin de enige uitweg. Dat heeft mij aan het denken gezet. Het wordt tijd om eens aan uzelf te denken meneer Tukker, wellicht heeft de overheid en al die grote firma's, die bij deze ellende baat hebben, wel helemaal niet het beste met u voor!
 • Nico Tukker

  1 jaar geleden
  Ronnie Waandel: Dat klopt, maar zelfs voor gevaccinnerden bestaat er altijd nog een kleine kans om besmet te worden, hoofdzakelijk door ongevaccineerden. Tijd om ook eens aan anderen dan jezelf te denken!
 • Nico Tukker

  1 jaar geleden
  Mirjam Wichhart-Goldman: De kans dat een gevaccineerde iemand besmet die daardoor in het ziekenhuis komt is ongeveer 20 keer zo klein
 • Mirjam Wichhart-Goldman

  1 jaar geleden
  Nico Tukker, de griep is soms ook dodelijk. Corona was tijdens de GP en andere evenementen opeens niet meer zo gevaarlijk. Hou toch op. Natuurlijk wordt het overal in Europa gedaan omdat ook die landen deze absurde QR-code hanteren. En daar komt bij, jij kunt ook anderen besmetten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem