Volledig scherm
© Snollebollekes

Met Snollebollekes de hele avond van links naar rechts in GelreDome

VideoARNHEM - De feestact Snollebollekes komt op 30 maart naar GelreDome in Arnhem voor bijzonder optreden waarbij tienduizenden fans de hele avond van links naar rechts zullen gaan op de klanken van een zijn bekendste hits. 

De zanger/entertainer die wekelijks voor duizenden mensen optreedt, treedt in de voetsporen van grote wereldsterren als Prince, Justin Bieber, The Rolling Stones en pas nog Helène Fischer die het stadion met een eigen show vol wisten te krijgen. 

Links Rechts

Snollebollekes bereidt een avondvullend programma voor. Zelf zal hij enkele keren het podium betreden. Duizenden fans zullen woord voor woord de nummers Links Rechts, Springen Nondeju en Vrouwkes meezingen. 

Daarnaast komen er tal van gastoptredens. Zo heeft Snollebollekes onder andere Gerard Joling, de Vengaboys, DJ Paul Elstak, Mooi Wark en de Gebroeders Ko weten te strikken.  

Grootste Feestact

Begin oktober won Snollebollekes een Award in de categorie Grootste Feestact. Eerder al kreeg hij de prijs voor Beste Single. Het feest wordt georganiseerd door Matrixx uit Nijmegen. De organisatie haalde Snollebollekes ook al naar Arnhem voor optredens op Koningsdag en Koningsnacht. Een bomvol plein de Trans genoot van de show. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.