Rosalie Bosch schildert een hart op een van de gemarkeerde bomen in Park Klarenbeek
Volledig scherm
Rosalie Bosch schildert een hart op een van de gemarkeerde bomen in Park Klarenbeek © Rolf Hensel

Meteen al actie tegen kap van 800 bomen in het Arnhemse Park Klarenbeek

ARNHEM - Hoe maak je duidelijk dat een boom niet gekapt mag worden? Door er een groot hart op te schilderen natuurlijk. Dat was dan ook precies wat Rosalie Bosch zondagmorgen, samen met haar moeder Ineke Kuiper, deed in Park Klarenbeek. 

15 reacties

 • Rvo

  2 jaar geleden
  Deze bomen doen er meer dan 50 jaar over om zo robuust te worden en leveren een bijdrage aan de CO2 reductie. Ik zou alleen die bomen verwijderen die een akkuut gevaar opleveren. Dode bomen bieden ook ruimte voor leven. Nieuwe soorten geleidelijk planten en rigoureus kappen absoluut uit den boze Die mevrouw van groen links zou beter moet en weten...
 • SaksenWeimar

  2 jaar geleden
  Is cynisch bedoeld. Goed lezen .!
 • Karel Koning

  2 jaar geleden
  Wethouder Cathelijne Bouwkamp is nu bezig met strategie voor klimaatadaptie. Wie dat leest moet eigenlijk lachen. Weer een vrijbrief voor GroenLinks om geen bewoners erbij te betrekken.
 • WillemII

  2 jaar geleden
  Waar ziet U de verdienste? Het één tegen het andere afwegende is het een enorm verliesmodel.
 • SaksenWeimar

  2 jaar geleden
  800 bomen dat zijn er nog al wat. Wat voorspeld is dat die biomassa centrale aan de Westervoortsedijk heeeeel veel hout nodig heeft en dat er gekapt gaat worden om deze houthonger te stillen. Voor Arnhem is dit een verdien model.

In samenwerking met indebuurt Arnhem