Metershoge vlammen bij autobrand in Presikhaaf

videoARNHEM – Op de Van Kampenstraat in Arnhem heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een geparkeerde auto voor een appartementencomplex volledig in de brand gestaan.

Iets voor 02.30 uur werd de brand ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse. Tijdens het blussen van de vlammen bleek er ook brandstof van tank in de brand te staan. Toen er volgens met water erop gespoten werd, kwamen er metershoge vlammen. Met een poederblusser en schuim werd de brand uiteindelijk volledig gedoofd.

Een ernaast geparkeerde auto liep schade op. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Er zal onderzoek gedaan worden op het voertuig door de technische recherche.

De laatste tijd zijn voornamelijk auto’s van Volkswagen Golf die in de brand staan. Op 16 april op de Arnhemsepoort in Huissen. Twee dagen later, 18 april, was het raak op de Kinderkamp in Arnhem. De laatste was op 26 april, ook in Arnhem. Toen was de achterkant van de Golf afgebrand op de Dovenetellaan.

Volledig scherm
Autobrand in Arnhem. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sturing voltooit Europese missie Vitesse
    PREMIUM

    Sturing voltooit Europese missie Vitesse

    UTRECHT - Het is de hoofdbrekens waard geweest. Het risico. Het ingrijpen. Marc van Hintum en Joost de Wit hebben als directie in april het zwaarste en wreedste redmiddel moeten gebruiken om Vitesse uit de dood te laten herrijzen. Maar na een werkelijk zinderende finale van de play-offs blijkt het ontslag van Henk Fraser en de komst van interim-coach Edward Sturing de sleutel tot het succes in Arnhem. De Gelderse club zit op 19 juni bij de UEFA in de pot voor de tweede voorronde van de Europa League. De missie is geslaagd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.