De agenten die figureren in het televisieprorgramma ‘Bureau Arnhem’, met in het midden presentator Ewout Genemans.
Volledig scherm
PREMIUM
De agenten die figureren in het televisieprorgramma ‘Bureau Arnhem’, met in het midden presentator Ewout Genemans. © Tom Cornelissen

Mijn oudste dochter was ontdaan. De politie dreigde een jongen te taseren

Column OnderlangsEen kijkhit in huize Brugman is ‘Bureau Arnhem’. We zitten dinsdagavond met het hele gezin voor de buis. Al klinkt dat alsof we de dagelijkse ellende die in het programma langskomt als kostelijk vermaak zien. Dat is niet zo. Al zou het hypocriet zijn om er een stichtelijk verhaal van te maken.

12 reacties

 • Pedro Kantor

  3 maanden geleden
  We leven in een samenleving die zo veilig is, zo goed verzorgd is, zo goed georganiseerd is, dat mensen bij het minste geringste al in de PTSD schieten. In plaats van onze kinderen af te schermen van het slechte in de wereld waardoor ze nu tere sneeuwvlokjes zijn geworden die nergens meer tegen kunnen is het verstandiger ze in gecontroleerde dosis eraan bloot te stellen. De wereld is een harde plek, waar roofdieren rondwaren met menselijk gelaat. Niet iedereen is aardig. Leer er mee leven!
 • Anne Hout

  3 maanden geleden
  @Gejah, je hebt snel genoeg door of je met een psychiatrisch patiënt te maken hebt of een hufterig jochie. Zeker als je een ervaren agent bent. @Jack, ben je zelf wel eens getaserd? Was het fijn? Nogmaals: een psychiatrisch patiënt KIEST er niet voor om moeilijk te doen, maar heeft zichzelf niet in de hand, een asociale patser of kleine crimineel wel.
 • ricardo willemsen

  3 maanden geleden
  Moeten ze maar mee werken
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Een waarschuwing zou genoeg moeten zijn. Dan wordt er ook niet getaserd.
 • Jack Hendriks

  3 maanden geleden
  Anne H., hij is niet doodgeschoten, hij is getaseerd en wie heeft het over criminelen? Taseren is ook een methode om in bedwang te houden, Psychiatrisch achtergrond of niet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem