Volledig scherm
PREMIUM
Hanneke de Boer van Tabaksspeciaalzaak Speklé houdt de sleutel van de Mini vast, die nu al bijna een jaar wacht op de rechtmatige eigenaar. © Erik van 't Hullenaar

Mini met ‘Ik zoek mijn winnaar’ gearriveerd in Arnhem en de komende weken overal te zien

ARNHEM - Er rijdt de komende twee weken een opvallende Mini door Arnhem. ‘Ik zoek mijn winnaar’, schreeuwt de uitbundig bestickerde auto het van alle kanten uit.

De gloednieuwe zwarte Mini, met kenteken G-646-NS, werd dinsdagmiddag onder luid gejuich van de plaatselijke jeugd afgeleverd bij Jeroen van Zomeren en Hanneke de Boer van Tabaksspeciaalzaak Speklé aan de Geitenkamp 18. ,,Staatsloterij, de auto is voor mij”, zongen de kinderen, terwijl de vrachtwagenchauffeur de bolide van de truck met oplegger reed. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Mijn vrienden komen hier niet meer’. Schoonmaak gewenst in getto Geitenkamp
    PREMIUM

    ‘Mijn vrienden komen hier niet meer’. Schoonmaak gewenst in getto Geitenkamp

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.