Minister Sander Dekker prikt een (plastic) vorkje mee met de gedetineerden van PI Arnhem voor een werkbezoek.
Volledig scherm
Minister Sander Dekker prikt een (plastic) vorkje mee met de gedetineerden van PI Arnhem voor een werkbezoek. © Gerard Burgers

Minister Dekker dineert in de Blueband Bajes Arnhem

ARNHEM - Het water loopt minister Sander Dekker van Rechtsbescherming in de mond als hij langs het buffet in de Penitentiaire Inrichting Arnhem loopt. Hij combineert een werkbezoek met een diner op de meest open afdeling van Nederland.

8 reacties

 • gerrit59

  4 jaar geleden
  de oudere die het vaker slecht hebben zijn geboren na 1949, anderen die hiervoor zijn geboren die hebben geprofiteerd van de mogelijkheden die er toen waren en waar de meeste bijdragen zijn gedaan door degene die na 1949 geboren zijn. dus deze zijn vele malen slechter af.
 • Sjakie0316

  4 jaar geleden
  Deze mensen kopen van hun eigen geld in een te dure winkel eten, mogen ze dan ook zelf bepalen wat ze eten ? Kaviaar en champagne staan niet op de lijst hoor ;)
 • Dirk

  4 jaar geleden
  Ik (h)erken wat u schrijft. ik verbaas me vaak over de ontevredenheid en verongelijktheid van heel veel ouderen. Het NL strafvervolging systeem is vwb gedetineerden ook gericht op voorbereiding op terugkeer in de maatschappij en beperking recidive.  Beter zo dan mensen na uitzitten van hun straf zonder enige voorbereiding weer op straat dumpen. 
 • Sjakie0316

  4 jaar geleden
  Klopt, in Monaco wonen ook een heleboel miljonairs.... maar wat is je punt !?
 • gerrit59

  4 jaar geleden
  Zeker op zoek naar een tiny house

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.