Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Misbruik door zwemleraar (21) schokt vereniging: ‘Stagiair betastte geslachtsdelen kinderen’

ARNHEM  - Een 21-jarige leerling-zweminstructeur uit Arnhem zit vast omdat hij ontucht zou hebben gepleegd met zes jonge kinderen. De man gaf zwemles in zwembad De Grote Koppel in Arnhem-Zuid. Hij liep daar stage bij zwemclub Neptunus. De ontucht speelde zich af in de eerste helft van dit jaar. 

17 reacties

 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Waar praat jij over? Ik heb zelf begeleid gewoond en heb nu een eigen zelfstandige sociale huurwoning, een zoontje en een prachtig gezin. Spoor jij wel? 
 • Ook

  2 jaar geleden
  Normaal zou ik het wellicht met u eens zijn geweest maar juist niet in dit geval waar de verdachte zich opnieuw heeft aangemeld bij deze zwemclub in Arnhem nadat hij al behoorlijk te keer was gegaan in Rotterdam.Deze verdachte had nooit aangenomen moeten worden en wat dat betreft verwacht ik ook dat het hele dagelijks bestuur van de zwemclub opstapt want daar zijn ernstige fouten gemaakt om nog maar te zwijgen van de VOG die volgens mij ook nooit werd opgevraagd.
 • Gertje

  2 jaar geleden
  Komt er op neer dat de AVG , de VOG af scherm en beschermt , zodat niet meer te zien is of iemand wat op z'n kerfstok heeft . Dus door de AVG kan men het CV ook niet meer inzien.
 • Kritisch

  2 jaar geleden
  Niet iedereen met een beperking heeft pedofiele neigingen en niet iedere pedofiel heeft een beperking en/of andere mentale problemen. Mensen met pedofiele neigingen heb je overal, in hoge functies en lagere en komen uit alle milieus, zijn wel of niet zelf misbruikt in hun jeugd.  Hoeven niet altijd met justitie in aanraking gekomen te zijn. Ik wil hiermee alleen maar zeggen dat niet iedereen over 1 kam gescheerd mag worden en/of gewantrouwd. Iedereen is anders.
 • Harry

  2 jaar geleden
  En dit blijkt dus een geval van recidive.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.