Karen Gregory (met adoptiezoon Robin op de rug gezien): ,,Elders op de wereld zijn kinderen die de liefde van adoptieouders goed kunnen gebruiken”.
Volledig scherm
PREMIUM
Karen Gregory (met adoptiezoon Robin op de rug gezien): ,,Elders op de wereld zijn kinderen die de liefde van adoptieouders goed kunnen gebruiken”. © Gerard Burgers

Moeder Karen komt op voor adoptie: ‘Wij horen al dat adoptiekinderen hun ouders erop aanspreken’

OOSTERBEEK - De Oosterbeekse Karen Gregory vecht voor wie net als zij een kind uit het buitenland wil adopteren. ,,Mensen willen dat met de beste intenties.”

3 reacties

 • Marieke Vonk

  2 maanden geleden
  Het ging om adoptie uit andere landen dan westelijke. Dus ik begrijp niet wat deze moeder bedoeld. Hiermee ontkracht ze de roep van velen waar het mis is gegaan.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Je kan ook kinderen uit Nederland adopteren, zijn die te min voor landgenoten? Waarom moeten die uit het buitenland komen? Er zijn genoeg Nederlandse kinderen die zitten te wachten op een leuk gezin, waar ze verder een gelukkig leven willen hebben!
 • Hans de Graaf

  2 maanden geleden
  Zoals wel vaker bepaalt een kleine minderheid het huidige debat - de "geadopteerden" die gelukkig zijn worden overstemd. Verder is het heel makkelijk, om met de kennis van nu, de situatie in de 70-er en 80-er jaren te veroordelen. Toen echter was de wereld veel kleiner zonder Internet en 24 uur per dag nieuws van over de hele wereld. En zijn er veel ouders die met een nobel doel aan adoptie zijn begonnen.
 1. Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald
  PREMIUM
  Update + Video

  Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald

  ARNHEM - Met grof geschut viel een zwaarbewapend arrestatieteam donderdagavond een grote loods in Meinerswijk in Arnhem binnen. Daar vond de politie een professioneel crystal meth-lab. Bij de inval werd een 34-jarige man gearresteerd die zich had verstopt in een systeemplafond. Vrijdag aan het einde van de middag hield de politie een tweede verdachte aan in het gebouw.
 2. Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen
  PREMIUM
  Column Onderlangs
  1

  Er is geen enkele reden voor de overwin­naars van het afvalrefe­ren­dum om triomfante­lijk te doen

  Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen. Wat gewonnen heeft is de irritatie, de overlast. Straks geen gedumpt afval meer (mag je hopen). Het kleine gat waar je de zak in proppen moet, zal verdwijnen. Geen gedoe meer met de pas. Maar een oplossing voor het enige wezenlijke probleem, het afvalprobleem zelf, is verder weg dan ooit.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

Arnhem e.o.