Nacht van de Vluchteling: tien jonge Arnhemse moeders lopen mee.
Volledig scherm
Nacht van de Vluchteling: tien jonge Arnhemse moeders lopen mee. © Erik van 't Hullenaar

Moeders wandelen voor vrouwen op de vlucht tijdens nacht van de vluchteling

ARNHEM - Met een groot spandoek kwamen ze zondagochtend om half 10 over de finish in park Sonsbeek. De tien ‘Moms in actie’ deden mee aan de Nacht van de vluchteling, een nachtelijke wandeltocht van 40 kilometer tussen Nijmegen en Arnhem. 

18 reacties

 • WillemII

  2 jaar geleden
  Als we het over verzuiling en verharding hebben slaat het niet alleen op geimporteerde geloven. Hier onder is het tussen de witte nederlanders het "moord en doodslag" over een wandeltocht.
 • Klaas1

  2 jaar geleden
  Nicky wat hebben ze dan over ,een wandelingetje met aan het einde een mediale. Nu de volgende keer bij een storm  met een rubberbootje het kanaal over.
 • Nicky

  2 jaar geleden
  Klaas1, ik kan me voorstellen dat jij weg wilt uit Nederland. Wat een ***land is dit toch geworden, met al die aardige mensen die iets over hebben voor een ander. Als jij nu vlucht, geef ik óók een tientje voor jou! Dáág!
 • Nicky

  2 jaar geleden
  Ah, we hebben een vrijwilliger! Zeg maar waar en wanneer je gaat lopen en ik geef graag voor jouw doel. Ik houd van deugers. Chagrijnen daarentegen...
 • Sander

  2 jaar geleden
  De beroeps azijnzeikers zijn weer onder hun steen vandaan gekropen
 1. Meer ruimte voor ‘XXL-dozen’ in regio Arnhem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstelling’
  PREMIUM
  9

  Meer ruimte voor ‘XXL-do­zen’ in regio Arn­hem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstel­ling’

  Er komt meer ruimte voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot voor kort hield de provincie Gelderland de voet op de rem, maar inmiddels zijn vrijwel alle overheden in de regio het eens geworden over een uitbreiding met 90 hectare industriegrond (ongeveer 120 voetbalvelden). Een fiks deel daarvan wordt gereserveerd voor zeer grote distributiecentra, zogeheten XXL-locaties.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.