De bekladding van de foto van Prins de Vos in Vlissingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De bekladding van de foto van Prins de Vos in Vlissingen. © Dirk-Jan Gjeltema

Moet Arnhem bekladde Pride-tentoonstelling binnenhalen? ‘Dit is heel belangrijk’

ARNHEM - Arnhem moet een statement maken door de Pride Photo Exhibition naar de stad te halen. Daarvoor pleiten vijf partijen in de gemeenteraad. Foto’s van de tentoonstelling, waarop onder meer een naakte transgender man staat, zijn elders in Nederland beklad.

6 reacties

 • Albert van der Broek

  3 weken geleden
  Lekker woke doen. Daar je tijd mee vullen en de werkelijke problemen maar laten liggen. Namens wie gebeurt dit? Dit luxe-gezeur. Er is verdorie wel meer en belangrijkers om je voor in te spannen! Ik ken niemand die zich zit te verheugen op die foto's. Integendeel.
 • Henk Janssen

  3 weken geleden
  Zullen we dan ook meteen naakt van alles en iedereen in de openbare ruimte gaan ophangen? Nee, want dat is niet netjes en hoort ook niet overal te hangen. Ik snap dat men als signaal wilt geven dat transgender personen ook bestaan en dat ze er enigszins zoals u en mij uitzien, maar dit kan ook op een andere manier die iets netter is.
 • Ceciel Buijser

  3 weken geleden
  Nou, dat past dan prima naast al die andere naakten in het straatbeeld en in de bushokjes van de reclames van Hennes en Mauritz, Suit Supply en Hunkemöller. Merkwaardig genoeg neemt men daar dan weer geen aanstoot aan... maar ja, mensen vinden het nooit leuk als zij op dergelijke selectieve verontwaardiging worden gewezen. Kom maar op met die Pride!
 • G.H. meerdink

  3 weken geleden
  Het maakt helemaal niets uit of iemand nou LHBTI is. Ook niet of iemand nou wit, zwart of wat voor kleur dan ook is. Allemaal gewoon mensen die met, naast ons leven. Je doet deze mensen te kort door onzinnige discussies in de gemeenteraad, domme, onnodige naaktfoto's in de openbare ruimte, Gayprides etc die deze mensen neerzet als carnavaleske rariteiten. Dit wekt slechts volkomen onnodige aversie op en zal de kortzichtige haters van deze mensen niet veranderen. Integendeel.
 • José Thannhauser

  3 weken geleden
  Alle naakten "kunst" hoort thuis in een galerie. Dan worden mensen die dit niet willen zien er ook niet mee geconfronteerd. Iedereen eist maar en eist maar. Nou, ik eis de Hollandse normen en waarden weer terug.

Arnhem e.o.