Deze McDonald's in Zwolle was het toneel van een brute moord op twee broers.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze McDonald's in Zwolle was het toneel van een brute moord op twee broers. © ANP

Moordverdachte (32) McDonald’s Zwolle ging eerder de mist in met grote partij Turkse mondkapjes

video | updateDe man die vastzit voor het doodschieten van twee broers in de McDonald’s in Zwolle blijkt de 32-jarige ondernemer Veysel Ü. uit Rozendaal te zijn. Dat bevestigen bronnen aan deze site. Ü. hoorde in maart van de rechter dat hij nog 1,5 ton moet betalen na een mislukte mondkapjesdeal.

18 reacties

 • Egbert Lagemaat

  3 maanden geleden
  Vind ik niet, Wanhoop, geldzorgen etc doet hele rare dingen met mensen. Nogmaals ik weet het ook niet maar alle andere reageerders ook niet. Het enige punt wat ik wil maken,denk eerst even na voor je iemand in een hoek zet. Morgen kan jou iets gebeuren waardoor ,,men ,, op dezelfde manier over jou zou oordelen.
 • Martin De Beer

  3 maanden geleden
  Sure Egbert, aannames zijn geen feiten maar het is wel erg naïef om te denken dat deze man eerlijke handel gedreven heeft. Een eerlijke handelaar heeft geen blaffer.
 • Egbert Lagemaat

  3 maanden geleden
  Wat is het toch fijn dat Mvd Geef in het politie team zit die dit onderzoek leid. Hij weet precies hoe het zit. Naïviteit ? Nee hoor Eerst oordelen voor het veroordelen heet dat Dingen aannemen zonder de feiten te kennen. DAT is pas naïef
 • petra damme

  3 maanden geleden
  allemaal duistere zaakjes . controle op bedrijven ontbreekt door de belastingdienst.
 • Mark Pier

  3 maanden geleden
  V. D Geef, ik ken noch de slachtoffers noch de verdachte niet en het waarom al helemaal niet. En hoe de verdachte zijn geld heeft verdiend zal nog moeten blijken. Op aannames kun je niemand be- of veroordelen. Dat zie je wel met de jongens die al publiekelijk veroordeeld werden voor het expres duwen van een Pool voor de tram in Den Haag. Blijkt toch niet zo te zijn en zaak wordt geseponeerd.
 1. Horecabroers doodgeschoten in McDonald's in bijzijn kinderen: ‘Dader schoot magazijn leeg’
  Play
  PREMIUM
  ooggetuige vertelt

  Horeca­broers doodgescho­ten in McDonald's in bijzijn kinderen: ‘Dader schoot magazijn leeg’

  Twee mannen zijn woensdagavond in een vestiging van de McDonald’s in Zwolle doodgeschoten. Dat gebeurde in het bijzijn van talloze ouders en kinderen. Het zou gaan om een gerichte actie tegen de in Zwolle bekende horecabroers Hüseyin en Ali Torunlar. De politie houdt een klopjacht op in ieder geval één dader. ,,Het is niet normaal wat we hebben gezien”, vertelt een van de ooggetuigen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.