Volledig scherm
Motorrijder breekt been bij ongeluk in Arnhem. © GinoPress

Motorrijder breekt been bij botsing op auto

ARNHEM - Een motorrijder heeft donderdagmiddag in Arnhem zijn been gebroken bij een verkeersongeluk. Hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde op de Burgemeester Matsersingel in Arnhem, ter hoogte van het kruispunt met de Kronenburgsingel en de Groningensingel. De motor botste op die plek achterop een auto die ervoor reed. 

De beschadigde motor is weggehaald door een bergingsbedrijf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.