Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Pix4Profs/Peter Braakmann

Museum Arnhem doet mee aan yogaprotest tegen lockdown, Marcouch stuurt handhavers

ARNHEM - Museum Arnhem doet woensdag mee aan het landelijk protest van de cultuursector tegen de lockdown. Ze doet het niet voor zichzelf, maar voor de collega's: door de verbouwing van het pand aan de Utrechtseweg is het museum al twee jaar gesloten en opent het de deuren pas dit voorjaar.

11 reacties

 • Andre Eggerding

  5 maanden geleden
  @ Ceciel, anarchisme is het negeren van de hogere macht. De regering en de Tweede Kamer.
 • Ceciel Buijser

  5 maanden geleden
  @Andre Eggerding, anarchistisch? Er zijn geen binnensteden gesloopt, er is niet met fakkels voor voordeuren van bewindslieden gestaan, er zijn geen hossende of brallende mensen geweest, er zijn geen sigarenwinkels geplunderd. Er is op een keurige en coronaveilige manier eenmalig aandacht gevraagd voor het gegeven dat de cultuursector - dankzij de bevindingen uit alle fieldlabs - best open kan. Is dat al anarchistisch?
 • Andre Eggerding

  5 maanden geleden
  De cultuursector stelt zich anarchistisch op. Een rede om de energieslurpers te korten. Voor hun anarchistisch gedrag was ik voorstander van het subsidiëren van de cultuursector.
 • Eelco de Boer

  5 maanden geleden
  @Willem Zuidersteen. De crux zit hem er dan in om wel naar de gehele zin te kijken en er niet enkel uit te halen wat in je straatje past. Het grote verschil is dat de kunstenmakersbranche ook voor corona al structureel aan het subsidie-infuus hing en de horeca niet.
 • Hugo Veenendaal

  5 maanden geleden
  Wederom teleurstellend hoe ‘onze’ Burgervader zich in deze situatie als een harde regelridder opstelt. De cultuursector vraagt op een zeer vriendelijke en fatsoenlijke wijze aandacht voor de impact van de onnodige en scheve Coronamaatregelen. Zoals Özcan Akyol in zijn column schreef kun je beter met duizenden de maatregelen negeren, want dat wordt wel gedoogd….

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.