Volledig scherm
tgECHO, met onder anderen Anna Schoen en Lotte Dunselman, oud-studenten van ArtEZ in Arnhem. © Sanne Peter

Musis en Stadstheater Arnhem trappen seizoen af met gratis 'Voorspel'

VideoARNHEM - Musis en Stadstheater Arnhem trappen zaterdag 1 september het nieuwe culturele seizoen af met ‘Voorspel’. Het programma van de gratis toegankelijke manifestatie is nog niet helemaal bekend, maar bestaat uit ‘muziek en theater in festivalsfeer’.

De organisatoren beloven onder meer optredens van Lavalu, Tactile Orchestra, Introdans, Nederlands Blazers Ensemble, Boys Action, Talk, Jens van Daele, Toneelgroep Oostpool, Jesse Laport, Victor Louis van Es, Kwatta, Het Gelders Orkest, Joost Zoetemans Gipsy Jazz Trio, TgEcho, Raad de plaat, Het Camerameisje en Toneelgroep Oostpool.

De manifestatie begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 18.00 uur. Kaarten reserveren is niet mogelijk. Musis en Stadstheater Arnhem adviseert de website in het oog te houden.

Bekijk hieronder een video-impressie van Voorspel 2017:

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.