Wethouder Hans de Vroome legt uit wat hij doet met een machine om de mortelsilo voor de damwanden van de nieuwe Hoogvliet op gang te brengen. Op de achtergrond kijkt Spar-uitbater Cyriel van Gorkum (met bruine jas) toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Hans de Vroome legt uit wat hij doet met een machine om de mortelsilo voor de damwanden van de nieuwe Hoogvliet op gang te brengen. Op de achtergrond kijkt Spar-uitbater Cyriel van Gorkum (met bruine jas) toe. © Erik van 't Hullenaar

Na 12 jaar gedoe kan bouw van Super Hoogvliet in Arnhem-West eindelijk beginnen

ARNHEM - De nieuwbouw van Super Hoogvliet aan de Arnhem-West krijgt de wind in de zeilen. Twaalf jaar broeden, duwen, trekken en schaven gingen aan de officiële start op donderdagmiddag vooraf. Een valse start resulteerde in massaal verzet uit de buurt. De initiatiefnemers delen de opluchting dat het eindelijk gelukt is. 

5 reacties

 • Rogier E

  4 jaar geleden
  Maakt niks uit. Het is allemaal hetzelfde, op de Duitse discounters na.
 • HJS

  4 jaar geleden
  De spruitjes lucht komt er vanaf... :  " Straks komen ze hier diep in de avond nog langs om een kratje bier te halen. Dan vraag je je 's avonds af wie er nu weer door de straat loopt "  Dan doe je toch je bloemetjesgordijn dicht en je schemerlampje aan.. Pfffff alsjeblieft zeg, get a life!
 • Theo

  4 jaar geleden
  Mooi dat er een alternatief komt voor de Jumbo's. AH's, Lidl's en CO-OP's die het supermarktaanbod in Arnhem domineren. Hopelijk snel meer Hoogvliet's in Presikhaaf, oude ING/Velperweg, Schuytgraaf en Kronenburg !
 • SlimmeSjakie

  4 jaar geleden
  Links lullen... Rechts zakken vullen dus. En ook de grote - Nederlandse - supers kunnen van "kleine" ondernemers zijn.
 • HermanEinfach

  4 jaar geleden
  Heb meerdere buurtvergaderingen meegemaakt. Wat mij opviel was dat de grootste schreeuwers hen boodschappen deden bij de Lidlle, terwijl ze protesteerden tegen de grootwinkelbedrijven en de mensen aanspoorden om hun boodschsppen te doen bij o.a. De Spar

In samenwerking met indebuurt Arnhem