‘Na de huldiging van Vitesse moest ik snel weer naar New York’

mensen in arnhemOok al woont en werkt hij in New York, Djanno Boskan (28) wilde de bekerfinale van Vitesse twee jaar geleden absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. ,,Het hoogtepunt in honderd jaar van mijn club, daar moest ik bij zijn.’’

Volledig scherm
Djanno Boskan. © Rens Plaschek

,,Ik heb de huldigingen en feesten meegemaakt en moest daarna weer snel terug naar New York”, zegt Boskan, die tijdens een ander bezoek vanuit New York op de Korenmarkt zijn vrouw heeft ontmoet.

,,Binnenkort verhuizen we naar Dubai, maar ik zal altijd terug blijven komen naar Arnhem. Hier wonen mijn familieleden en vrienden”, zegt Boskan. Hij is belastingadviseur voor Deloitte. Hij zorgt ervoor dat bedrijven het juiste bedrag aan btw in een land afdragen. ,,Het gaat om bedrijven die soms wel in dertig landen actief zijn.”

Mensen in Arnhem

De Gelderlander portretteert de inwoners en bezoekers van Arnhem. Met foto’s van Rens Plaschek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.